Workshops

Introductieworkshop ‘Wat is voedsel eigenlijk?’

Tijdens de workshop zal ik licht schijnen op een diversiteit aan aspecten omtrent wat voedsel is en je uitnodigen op een heel andere manier naar je voeding te kijken. Ook nodig ik je uit stil te staan bij jouw relatie met voeding.

Het is een informatieve, speelse, en interactieve avond, die je wakker maakt om je op een andere, verfrissende manier met eten te verbinden.

Data:  Donderdag 14 februari 2019 of  Dinsdag 26 februari 2019  om 19.30 uur

Locatie: de mooie Unesco Bibliotheek in het EMMA Centrum, Cremerstraat 245/247, Utrecht

Investering: 15 euro

 

Workshopserie  ‘Natuurlijk (w)Eten’

Terug naar een natuurlijke verbinding met je voeding

6 zaterdagochtenden, waarop we op een levendige manier aan de slag gaan met voeding. Informatief en interactief. We zullen ook een uitstapje maken naar de supermarkt en een moestuin bezoeken.

Allemaal eten we, iedere dag. En in deze tijd worden we overspoeld door informatie over voeding. Maar in wezen zijn we steeds verder verwijderd geraakt van een natuurlijke relatie met ons voedsel. En daarom nemen we de waarheden van voedingswetenschappers gemakkelijk aan en zijn we gevoelig voor ‘hypes’ die van alle kanten op ons afkomen.

Voeding is zoiets basaals, en natuurlijks. Helaas zijn we deze natuurlijke relatie verloren. Dat heeft diverse oorzaken. Belangrijk is echter de vraag: Kunnen we de natuurlijke relatie met onze voeding weer herstellen? En hoe dan?

In de workshop leg ik uit hoe het komt dat we zo verdwaald zijn geraakt, om zo onszelf beter te kunnen begrijpen. En ik neem je mee om weer anders naar voedsel te kijken en dit te ervaren. Ook nodig ik je uit om jouw relatie met voeding te onderzoeken. En ik geef praktische tips die je kunnen helpen om weer de leiding te nemen over je voedingskeuze. Vast één tip: genieten van eten mag!

Het is mijn missie om jou te begeleiden naar een natuurlijker relatie met je voeding.

Praktisch:  6 zaterdagochtenden van 9.30 uur tot 12.30 uur:

op 6, 13, 20, 27 april en 11, 18 mei

Locatie: EMMA Centrum, Cremerstraat 245/247, Utrecht

Investering: 295 euro
Bij aanmelding vóór 18 maart: 250 euro