Waarom bij mij?

Ik heb zelf een hele weg afgelegd om meer thuis te komen in mijn lichaam. Ik ben hoog-sensitief, maar heb een harnas ontwikkeld om me staande te houden in de wereld. Stapje voor stapje ben ik mezelf steeds beter gaan begrijpen, en ook gaan inzien dat dingen zijn zoals ze zijn. En ik ervaar steeds meer, steeds weer, hoe alles in het lichaam is opgeslagen. En hoe lichaam en geest samenhangen. En dus ook hoe heling plaatsvindt door op beide niveaus je stappen te zetten: bewustwording van je overtuigingen en patronen en andere keuzes gaan maken. En ook: hoe laat deze ‘identiteit’ zich zien en ervaren in je lichaam. Door je hiervan bewust te worden kan je ook lijfelijk in iets anders stappen.

Dit is mijn weg geweest, en nog steeds. En vanuit mijn ervaring kan ik je begeleiden. En juist ook door mijn eigen ervaring en sensitiviteit neem ik veel waar bij de ander, bij jou. De intuitie waardoor ik mij laat leiden en van waaruit ik je kan spiegelen.