Waarom massage en Waarom bij mij?

Een massage…

… als je een lastige periode hebt en een stukje ontspanning én begeleiding verlangt

…  als je verlangt om je lichaam op nieuwe manieren te ervaren en verder te openen

… als je veel in je hoofd zit

… en als je verlangt om weer meer thuis te komen in je lijf

… als je fysieke klachten hebt en open staat voor een aanpak waarbij ik je ondersteun door mijn handen en aandacht, maar jij het werk doet middels jouw aandacht

… als  gewoon even wilt ontspannen en je lijf ervaren

 

Waarom bij mij?

Ik heb zelf een hele weg afgelegd om meer thuis te komen in mijn lichaam. Ik ben hoog-sensitief, maar heb een hard harnas ontwikkeld om me staande te houden in de wereld. Stapje voor stapje ben ik mezelf steeds beter gaan begrijpen, en ook gaan inzien waarom de dingen zijn zoals ze zijn. En ik ervaar steeds meer, steeds weer, hoe alles in het lichaam is opgeslagen. En hoe lichaam en geest samenhangen. En dus ook hoe heling plaatsvindt door op beide niveaus je stappen te zetten: bewustwording van je overtuigingen en patronen en andere keuzes gaan maken. En ook: hoe laat deze ‘identiteit’ zich zien en ervaren in je lichaam. Door je hiervan bewust te worden kan je ook lijfelijk in iets anders stappen.

Dit is mijn weg geweest, en nog steeds. En vanuit mijn ervaring kan ik je begeleiden. En juist ook door mijn eigen ervaring en sensitiviteit neem ik veel waar bij de ander, bij jou. De intuitie waardoor ik mij laat leiden en van waaruit ik je kan spiegelen.