Massage

Je lichaam is de poort naar je Ziel. Vanuit deze visie raak ik jou aan als je bij me komt voor een massage. Ongeacht de reden van je komst. En natuurlijk luister ik naar je verhaal en je verlangen voor de sessie.

Ik geef liefdevolle, aandachtige aanraking. Daarbij pas ik allerlei technieken toe. Naast het masseren van spieren en bindweefsel, bijvoorbeeld ook schuddingen, en subtielere aanrakingen. Ik luister en kijk daarbij naar je lichaam en stem me af op jou.

Er kunnen diverse redenen zijn waarom je behoefte hebt aan een massage:
- je ervaart spanningen in je lichaam
- je zit veel in je hoofd
- je hebt een lastige periode en wilt even ontspannen
- je verlangt om je lichaam en jezelf op nieuwe manieren te ervaren
- je verlangt om meer thuis te komen in je lijf
-… of gewoon, omdat het fijn is!

Ik werk intuitief en ga met jou op reis. Ik stem mij af op jou en voel waar mijn handen willen gaan en wat ze willen doen. Natuurlijk altijd in afstemming met jou.

Ik nodig je uit om zoveel mogelijk alle sensaties te ervaren en te accepteren zoals ze zijn. En nieuwsgierig te zijn naar wat er te voelen is. Zo kan je leren om meer te gaan luisteren naar je lichaam. Daarbij kunnen emoties loskomen. Hiervoor is alle ruimte.

Massage is altijd in verbinding. Het is de interactie tussen jou en mij. Het is een reis van ervaren en voelen. Ga je met mij op reis?

Ik heb speciaal ervaring
met het masseren van mensen
die hoog-sensitief zijn.

Ook als je kampt met een
burn-out kan ik je begeleiden.


Hier lees je enkele Recensies