Massage voor ouderen

Aanraking is belangrijk, zo niet essentieel voor de mens, om jezelf te voelen, te voeden. Om te kunnen rusten in jezelf. En op oudere leeftijd, zeker als bijvoorbeeld je partner is overleden, kan het zijn dat je niet meer zoveel wordt aangeraakt.

Middels een massage wil ik je heel graag een moment van ontspanning, en warm contact bieden. Waarin je, via het lichaam, jezelf mag ervaren. Misschien zijn er dingen in je leven die je graag nog een plek wilt geven. Misschien heb je gewoon behoefte aan een moment van rust en ontspanning, van genieten. Elke reden is goed! Je bent welkom zoals je bent.

Voor mij betekent ouder worden onder andere veel loslaten, de realiteit is niet zo maakbaar als ik dacht toen ik jong(er) was. Milder worden ook. En het besef en doorvoelen in mijn hele lijf hoe lichaam en geest totaal verweven zijn.

Alleen jij weet hoe jouw weg is geweest, wat jouw ervaringen zijn geweest, je levenslessen, je vreugde en verdriet. Maar ook wat je verlangens en behoeften zijn, Nu in dit moment. Tijdens de massage is er ruimte voor jouw verhaal als je daar behoefte aan hebt.

De massage kan plaatsvinden in mijn praktijk, maar indien gewenst kan ik ook naar je toekomen. Ik stem me af op je behoefte en de mogelijkheden die er zijn: dus met kleding/zonder kleding, op bed, in de stoel, er is altijd een weg.