Recensies

“Patricia is in staat je aan te raken en daar helemaal bij aanwezig te zijn. Daardoor vindt er heling plaats; herinnering aan mijn heelheid. Ik vond het een hele fijne massage, doordat ze zorgvuldig teen voor teen aanraakte bijvoorbeeld. Daardoor voelde ik me kostbaar in haar handen. Ik raad haar van harte aan.”

Marlies Roosendaal – Lichaamswerk Amsterdam

 

“De massages bij Patricia ervaar ik als liefdevol en helend. Ze voelt intuïtief aan wat mijn lichaam vraagt en anticipeert daarop. Een massage bij Patricia voelt als een samenwerking tussen mijn lichaam en haar handen. Heel afstemmend weet ze in rust de ‘juiste snaar’ te raken, letterlijk en figuurlijk. Na de massage voel ik me een ander mens in een andere wereld. Heel bijzonder, fijn en soms intens. Mijn lichaam wordt er blij van en ik daardoor ook. Bedankt Patricia!”

Ivo

 

“Tot nu toe twee keer een massage ondergaan bij Patricia. Het masseren van Patricia heb ik als heel prettig ervaren. De tweede keer ging het al een stuk makkelijke en dieper dan de eerste keer. Bijzonder was dat ik tijdens de massage af en toe kon praten over wat gebeurde, zonder dat dit me uit de beleving en/of contact haalde.

Ze geeft blijkt van veel kennis over het lichaam, en kan ter plekke voelen en iets zinvols zeggen over de klachten die ik heb. Ze hanteert een zachte en makkelijk te ontvangen manier van aanraken. Maar het kan af en toe ook stevig als dat nodig is.

Ik merkte ik dat ik me makkelijk kon overgeven en een heel fijn contact met mijn lichaam kreeg. De massage heeft nog zeker een paar uur doorgewerkt en voelde als heel heilzaam.”

Jeroen