Recensies

“Selva is in staat je aan te raken en daar helemaal bij aanwezig te zijn. Daardoor vindt er heling plaats; herinnering aan mijn heelheid. Ik vond het een hele fijne massage, doordat ze zorgvuldig teen voor teen aanraakte bijvoorbeeld. Daardoor voelde ik me kostbaar in haar handen. Ik raad haar van harte aan.”

Marlies Roosendaal – Lichaamswerk Amsterdam

 

“De massages bij Selva ervaar ik als liefdevol en helend. Ze voelt intuïtief aan wat mijn lichaam vraagt en anticipeert daarop. Een massage bij Patricia voelt als een samenwerking tussen mijn lichaam en haar handen. Heel afstemmend weet ze in rust de ‘juiste snaar’ te raken, letterlijk en figuurlijk. Na de massage voel ik me een ander mens in een andere wereld. Heel bijzonder, fijn en soms intens. Mijn lichaam wordt er blij van en ik daardoor ook. Bedankt Selva!”

I.

 

Ik kan een massage door Selva erg aanraden! Zij heeft de rust en aandacht om eerst te luisteren naar mijn situatie en naar mijn vraag en behoefte/wens voor de massage. Haar massagekamer en huis ademen rust en gronding uit vind ik. Dat draagt ook bij. Voor mij gaat mijn wens dan over vertragen, voelen, ontvangen en doorstromen. Zij heeft haar eigen stijl ontwikkeld en dat ervaar ik als krachtig en doeltreffend, zonder ogenschijnlijk direct op het “doel” af te gaan. Ook achteraf is er nog even tijd met een kopje thee om ‘bij te komen’ en wat te delen. Kortom haar massage doet heel veel! Ik raad je aan om een massage te gaan uitproberen en je te laten verrassen.

AdG

 

“Tot nu toe twee keer een massage ondergaan bij Selva. Het masseren van Patricia heb ik als heel prettig ervaren. De tweede keer ging het al een stuk makkelijke en dieper dan de eerste keer. Bijzonder was dat ik tijdens de massage af en toe kon praten over wat gebeurde, zonder dat dit me uit de beleving en/of contact haalde.

Ze geeft blijkt van veel kennis over het lichaam, en kan ter plekke voelen en iets zinvols zeggen over de klachten die ik heb. Ze hanteert een zachte en makkelijk te ontvangen manier van aanraken. Maar het kan af en toe ook stevig als dat nodig is.

Ik merkte ik dat ik me makkelijk kon overgeven en een heel fijn contact met mijn lichaam kreeg. De massage heeft nog zeker een paar uur doorgewerkt en voelde als heel heilzaam.”

Jeroen